Skip to content

Network Engineer

  • Zoetermeer
Maxicom

Job description

Ben jij een gedreven professional met een passie voor netwerktechnologie en wil je graag deel uitmaken van een innovatief team? Circular IT Group zoekt een enthousiaste en ervaren Netwerk Engineer die klaar is voor de uitdagingen in ons groeiende bedrijf.

Wat ga je doen?

Als Netwerk Engineer bij Circular IT Group ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder:

  • Testen van Netwerk apparatuur: Zorgvuldig testen van verschillende netwerkapparatuur om de betrouwbaarheid en prestaties te waarborgen.
  • Router and Switch configuraties uitvoeren: Uitvoeren van configuraties op routers en switches om een optimale netwerkwerking te garanderen.
  • Upgraden van netwerkapparatuur: Actief bijdragen aan het upgraden van netwerkapparatuur om de nieuwste technologische ontwikkelingen te integreren.
  • Begeleiden en ondersteunen van junior engineers: Fungeren als mentor en bieden van ondersteuning aan junior engineers in hun professionele ontwikkeling.
  • Verbeter ideeën aanbrengen: Actief meedenken en voorstellen doen om het proces continu te verbeteren, met als doel efficiëntie en kwaliteit te verhogen.


Job requirements

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in deze rol, vragen we het volgende:

  • Ten minste 1-3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie: Aantoonbare ervaring in het werken met netwerkapparatuur en configuraties.
  • Kennis van Cisco/HPE/Aruba/Juniper: Gedegen kennis van en ervaring met apparatuur van deze leveranciers.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden: De mogelijkheid om duidelijk te communiceren en effectief samen te werken in teamverband.
  • Interesse in de ontwikkelingen in je vakgebied: Een passie voor netwerktechnologie en de bereidheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wat bieden wij? 

Circular IT Group biedt een dynamische werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling. We geloven in het belang van een hecht team en investeren in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

or

Apply with Indeed unavailable

Circular IT group

The Circular IT group offers circular IT solutions, such as refurbished hardware, aimed at extending the life of IT products and thereby minimizing the negative impact of their production on the environment and resource consumption. 

We offer various services such as the removal and safe destruction of IT products that can no longer be reused, secure data removal, repair, refurbishing, distribution, installation and resale of refurbished IT equipment.

Join our team!

Apply or view our other vacancies. If you have any questions, please contact us on 079-7620430.